Wat is de aanleiding geweest voor het starten van deze pagina?

Er zijn eigenlijk drie zaken aanleiding geweest voor het starten van deze pagina.

De eerste:

In 2017 ben ik in aanraking gekomen met numerologie. Op de Gezond & Wel Fair leerde in Theo Jeukens kennen. Een bevlogen man, die werkt met jongeren en numerologie. Aan de hand van je geboortedatum kan hij precies de vinger op je zere plek leggen, maar op een positieve manier. Al snel volgde een consult bij hem. De beschrijving die hij van mij gaf, van hoe ik in elkaar zit, was zo treffend, dat ik meer wilde weten over numerologie.

Vrij snel heb ik zijn boek besteld. Na het lezen van dit zeer praktische boek wilde ik alleen maar meer. De basisuitleg van de getallen had ik al snel in mijn hoofd. Een workshop numerologie volgde en uiteindelijk ook de jaaropleiding. Deze heb ik in juni 2019 met goed resultaat afgesloten.

Ik ben enthousiast om hiermee aan de gang te gaan en ervaring op te doen. Ik merk dat ik in gesprekken met mensen al vaak denk: “hé, als je dat zo vertelt of doet, dan heb je vast dat getal in je geboortedatum!”

Meer informatie over (jongeren)numerologie is te vinden op www.theojeukens.nl en www.jongerennumerologie.nl

De tweede:

De numerologie is niet het enige wat ik graag wil delen met anderen. Via de numerologie-workshop heb ik Maartje Geverinck leren kennen. Een enthousiaste en energieke jonge ondernemer, die Access Bars behandelingen geeft (en nog veel meer bijzondere dingen doet met haar bedrijf BeLightFull).

De Access Bars maakte mij wel nieuwsgierig. Wat is dat dan? Na één behandeling was ik om en heb ik me ingeschreven voor een Access Bars training bij haar. Sinds mei 2018 mag ik me Access Bars Practitioner noemen, wat betekent dat ik ook Access Bars behandelingen kan geven.

Inmiddels heb ik in april 2019 ook de Foundation van Access Consciousness gevolgd en enkele Body Processen geleerd, die ik ook mag geven. In oktober 2019 heb ik dit verder uitgebreid met het ruime aanbod van Access Body Processen, nadat ik een 3 daagse Body Class heb gevolgd.

Voor meer informatie over Access Consciousness, Access Bars en Access Body Processen kun je kijken op https://www.accessconsciousness.com/nl/

De derde:

Van creatief bezig zijn word ik erg blij. In januari 2018 heb ik een Mandala weven workshop gevolgd. Weer eens wat anders dan tekenen of kleuren. Na deze workshop ben ik er thuis mee aan de slag gegaan. Inmiddels heb ik aardig wat Mandala’s geproduceerd en ook al twee workshops gegeven. Het mooie van Mandala weven vind ik dat er zoveel variaties mogelijk zijn. En van het werken met kleuren word ik vrolijk.

Nieuwsgierig geworden naar de verschillende onderwerpen? Ik vertel je er graag meer over. Of kijk verder rond op deze website of op Facebook.

En wie ben ik?
Ik ben Christel Kleiterp. Ik woon samen met mijn kat in de mooie Achterhoek.